QUALITY & PROFESSIONALISM

KILVER/ERIKSSON tror på kreativitet, på att se vem du är och lyssna till vem du vill vara. Utifrån det skapar vi din look. Vi är ett starkt team i ständig utveckling som arbetar mot ett och samma mål: att ge dig en personlig helhetsupplevelse! Vi bygger vår företagsfilosofi på tre grundvärden; Kvalitet, innovation och professionalitet. Vi förmedlar kunskap inom hår och det ska efterlämna en stark känsla av tillit till oss. Hos oss får du förstklassig service som ger dig en unik- touch för att du ska kunna slappna av under hela besöket. Vi tar oss tid för våra kunder, erbjuder noggranna konsultationer och anpassade salongsbehandlingar. Besöket hos oss ska kännas omhändertagande och exklusivt.

Vi är en Redken-salong och vi utbildar oss kontinuerligt för att vara de främsta inom branschen. Hos oss erbjuder vi dig moderna salongsbehandlingar och en unik salongsupplevelse i sin helhet. Varmt välkommen till oss, en ”High-end” salong mitt i centrala Örebro!

GUIDE TILL ATT BOKA RÄTT BEHANDLING

  • Kort hår: maxlängd nedanför öron/käke (vid väldigt tjockt hår välj mellanlångt)
  • Mellanlångt hår: Längd ovanför nyckelbenen med normal tjocklek, välj annars långt hår.
  • Långt hår: Nedanför nyckelbenen. Vid extra tjockt hår vänligen kontakta oss då extra lång tid kan behövas.

BOKNINGSVILLKOR – LÄS INNAN BOKNING

Vänligen läs detta innan du bokar tid. Avbokning sker minst 48 timmar före bokad tid. Av/ombokning kan endast ske via telefon. Vid avbokning inom 48 timmar eller vid uteblivet besök erhåller vi oss rätten att debitera tiden. Om du har en måndagstid måste den avbokas senast fredagen innan.
Vi tar ej emot avbokningar/ombokningar via mail.